Resim
 

Emekli olmama az kaldı, artık kendi evimin sahibi olayım diyorsanız Emeklilik’te Evim Olsun Ev Kredisi tam size göre…

Emekli olmanıza beş yıl ve daha az süre kaldıysa, siz de kolayca kendi evinizin sahibi olabilirsiniz. Hak kazanacağınız emeklilik ikramiyeniz sayesinde size uygun taksit tutarları ile konut kredinizi ödeyebilirsiniz.

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) emekli olmasına beş yıl veya daha az zaman kalmış olan müşterilerimiz bu avantajlı ürünümüzü kullanabiliyor. Ürünümüzden faydalanabilmek için müşterilerimizin emekliliklerine beş yıl ve daha az süre kaldığını belgelemeleri ve diğer konut kredisi koşullarımızı* sağlamaları yeterli oluyor.

Konut sahibi olmak isteyen ve emeklilik ikramiyesine hak kazanacak müşterilerimiz, söz konusu emekli ikramiyesini konut kredisinde değerlendirerek kendilerine uygun taksit tutarları ile geri ödeme yapma imkanına sahip oluyor. Bunun için emekli ikramiyesinin tamamı veya bir kısmı kredinin geri ödeme planına yerleştirilerek kredi vadesi boyunca ödemeleri gereken aylık konut kredisi taksit tutarlar avantajlı bir seviyeye çekilmiş oluyor.





Leave a Reply.